Vijverpomp aanbieding | voor Fontijn, waterval aquarium

Op zoek naar de beste vijverpomp aanbieding? Bekijk onze volledige collectie, en bestel direct de geschikte pomp voor jouw vijver. Iedere vijver heeft een ander formaat, en dus een andere pomp nodig voor de juiste circulatie, om bacterie ophoping te voorkomen.

De biologische processen, werken het beste bij de juiste circulatie, en CO2 hoeveelheid. Denk hierbij aan de groei van planten, de juiste waterwaarden. En natuurlijk gezonde vissen. Als het hele proces niet goed opgesteld is, dan worden vissen ongezond, en dit maakt het hele systeem nog slechter.

vijverpomp aanbieding

vijverpomp aanbieding

Vijverpomp in de aanbieding kopen

Iedere vijver heeft een vijverpomp nodig. Het water moet bewegen, stilstaand water is een bron van slechte bacteriƫn. En het water word snel troebel, en groen door het vuil dat rond gaat drijven. Daarom heeft ieder aquarium, vijver etc een pomp nodig.

Als standaard moet een vijverpomp in staat zijn eens in de paar uur water rond te pompen. Dit hangt natuurlijk af van het type vijver, hoeveel vissen erin zitten enzovoort. Je kunt als leidraad uitgaan van het volgende :

  • Natuur en zwemvijvers eens in de 4 tot 5 uur
  • Vijvers met weinig vissen eens in de 3 tot 5 uur
  • Bij vijvers met veel vissen tussen na ieder uur of 2 uur.